Završena akcija "Besplatni skoka padobranom u tandemu"

Datum objave: 02.06.2015

Kako je i bilo najavljivano, donosimo ime kandidata koji je dobio poklon skok padobranom u tandemu s 4000 metara.

Prija svega malo statističkih podataka:
Broj prijava je nadmašio i naša očekivanja tako da je ukupno bilo 3173 prijavljenih kandidata. Od 3173 prijavljenih, 1799 je bilo ženskih osoba naspram 1374 muških osoba čime su djevojke pokazale malo veću odvažnost za ovu adrenalinsku avanturu. Najveći broj prijava došao je iz Hrvatske ali znatan broj prijava došao nam je i iz susjedne BiH. Osim navedenih prijave su dolazile i iz Slovenije, Srbije ali i udaljeniji zemalja poput Australije, Engleske, Njemačke, Kanade itd.

Zbog zaista velikog interesa odlučili smo i iduće sezone organizirati istu akciju stoga nas pratite i iduće godine te ako niste imali sreće ovaj puta svakako pokušajte sljedeći puta.

A sada trenutak koji će jednog od vas jako razveseliti:
Ime kandidata koji je dobio besplatni tandem skok je Martina Petrina iz Zagreba.

Martini čestitamo i želimo fantastičan provod te molimo da nam se javi radi dogovora oko termina izvođenja skoka.

Sigurni smo da će Martina biti oduševljena, ali s druge strane, vjerojatno će mnogi od vas biti pomalo razočarani. Stoga, potruditi ćemo se da organiziramo što više sličnih akcija kako bi vas što više mogli razveseliti poput Martine i na taj način uvesti u svijet padobranstva.

Tandem Experti.


tandem-experti

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language