Kako pronaći posao i kako Vam skok padobranom može pomoći oko toga.

Datum objave: 16.02.2015

Dali ovih dana tražite posao?
Poslali ste više desetaka zamolbi ali od poslodavca niti glasa?
Kako zaintrigirati poslodavca da Vas pozove na intervju?
Želite u životopisu imati nešto što drugi kandidati nemaju?

U današnje vrijeme veliki broj natječaja za posao uvjetuje od kandidata da je spreman prihvatiti izazove, da može funkcionirati pod pritiskom, da je timski igrač a svakako se cijene neustrašive i hrabre osobe. Sve nabrojane osobine su upravo ono što Vam treba da biste izveli skok padobranom iz aviona, sa 4000 metara visine, pri brzini od preko 200 km/h. Tandem Experti Vam omogućuju opciju dokumentiranja Vaše adrenalinske pustolovine koja će se savršeno uklapati u Vaš životopis a sigurno neće ni Vašeg budućeg poslodavca ostaviti ravnodušnim. Sa sigurnošću možemo reći da je manje od 0.1% populacije iskusilo padobranski skok te zahvaljujući toj informaciji možemo zaključiti i da će Vaš životopis biti unikatan ili u najmanju ruku poseban.

Da bi sve to bilo popraćeno i odgovarajućim dokazima pobrinut će se naše HD kamere koji će cijeli događaj dokumentirati te video montaža koju će naš tim izraditi za Vas ali i objaviti na našoj web stranici. Osim videa tu je i hrpa fotografija, diploma o uspješno izvršenom padobranskom skoku te knjižica padobranskih skokova s upisanim i ovjerenim skokom koji ste upravo izveli.

Standardna cijena skoka iznosi 1600,00kn a kako znamo da nezaposlenima i onima u radnom odnosu ona ne izgleda isto, donošenjem potvrde o nezaposlenosti za deset prvih prijavljenih kandidata, omogućujemo izvedbu skok po cijeni od 999,00kn.

Naposljetku, ukoliko ovaj korak i ne uspije u našoj namjeri da Vam pomognemo pronaći savršeni posao svakako će nam biti drago da smo Vam omogućili da iskusite ovu, vjerojatno najbolju stvar na svijetu.

Sva pitanja o tome kako izgleda skok padobranom i što je sve korisno znati prije skoka padobranom u tandemu možete saznati na našoj web stranici a Vaše prijedloge i ideje, možete nam poslati putem kontakt obrasca ili slanjem e-maila.

Kreirajmo zajedno Vaš životopis.


skok padobranom u tandemu

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language