Greška 404: Nepostojeća stranica
Error 404: File not found

Za 5 sekundi biti ćete preusmjereni / In 5 seconds you will be redirected

Skok padobranom s 4000 metara visine

Tandem skok padobranom s 4000 metara

Padobranski skok iskustvo je koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice Vašem popisu stvari koje morate doživjeti. Da biste iskusili najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok s maksimalne moguće visine.

Detaljnije

Prijevoz do mjesta skokova besplatan

Prijevoz do aerodroma

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu, ali imaju poteškoća s dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti o prijevozu dogovorit će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

HD Video snimak tandem skoka skoka padobranom

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno ćete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Poklon bon za skok padobranom

Skok paodbranom poklon bon

Razmišljate li o savršenom poklonu za posebnu osobu u Vašem životu, svakako razmislite o poklanjanju jednog od najintenzivnijeg i najnezaboravnijeg doživljaja kojeg čovjek može iskusiti - slobodan pad. Osoba kojoj poklonite skok padobranom, sjećat će Vas se zauvijek.

Detaljnije

Provjerite što mediji pišu o nama

Iz medija o Tandem Expertima

Da su Tandem Experti prepoznati u javnosti kao lider u padobranskoj industriji pokazuju i mnogobrojne objave vodećih nacionalnih medija koji prenose i objavljuju članke, objave i reportaže o našoj ekipi i našim instruktorima. Ovdje možete pročitati neke od njih.

Detaljnije

Projekti na kojima smo radili

Tandem Experti zanimljivi projekti

Od osnivanja, Tandem Experti i naši instruktori su sudjelovali u nizu zanimljivih projekata od snimanja za domaće TV kuće do snimanja inozemnih reklama, izvođenju specifičnih padobranskih skokova i zahtjeva do skakanju poznatih javnih osoba.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language